Links


Hieronder treft u enkele links naar websites aan, die wellicht voor u interessant zijn.

>> Adhd startpagina

Allerlei links naar informatie over ADHD.
>> Balans

Balans is een vereniging voor ouders van kinderen met leer-, ontwikkelings- en gedragsstoornissen, waaronder ADHD, dyslexie en PDD-NOS. Balans informeert, behartigt belangen, ondersteunt en bevordert onderlinge contacten.
>> NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme)

Nederlandse Vereniging voor Autisme, voor iedereen die geïnteresseerd is in het spectrum van autistische stoornissen.PictomaatZorgen voor kinderen met autisme en/of adhd is geen gemakkelijke taak. Deze kinderen hebben behoefte aan duidelijkheid, voorspelbaarheid en overzicht. Pictomaat heeft als doel daarbij te helpen door diverse pictosystemen aan te bieden.
>> RT Drunen

RT Drunen is een particuliere praktijk voor remedial teaching en ondersteunende begeleiding. RT Drunen biedt individuele begeleiding aan kinderen met leerproblemen,bijvoorbeeld als gevolg van dyslexie of dyscalculie.
>> Squla

Bij Squla kunnen ouders allerlei informatie en tips vinden omtrent kinderen, school en thuis leren.
 
>> Toch nog leren lezen

'Toch Nog Leren Lezen?' is een methode voor de remedial teaching van personen met dyslexie. Deze leesmethode kan in het onderwijs gebruikt worden door leesouders, onder strikte supervisie van een remedial teacher.